Les mer på Torkjell Berulfsens hovedside

Torkjell Berulfsen holder foredrag i Stavanger 21.april 2012

Publisert 18. apr 2012

Torkjell underholder på øl og arkveittmessen ! Her blir det gøy ! !

Torkjell Berulfsen er utdannet filolog og har en imponerende karriere som journalist, humorist, forfatter og programleder.

Han var drivkraften bak, og har ledet radio- og TV-program som Reiseradioen, Nitimen, Nattradioen, Borgulsen, WOK, Dykk i arkivet, Edle dråper og Herfra til halv ti. Han har dessuten laget en rekke svært populære fjernsynsserier som, Opp i røyk, Ganefryd, Berulfsens pengebinge: Pengenes historie, Berulfsens fargerike og Berulfsens konspirasjoner. Han ble kåret til beste mannlige programleder under Gullruten 2007 og har mottatt Riksmålsforbundets Lytterpris.

Athenas er stolt av å kunne presentere den folkekjære NRK-profilen og en av Norges aller beste formidlere. Torkjell Berulfsen er en meget populær foredragsholder som leverer et foredrag som garantert vil fange din interesse! I tillegg blir han ofte brukt som ordstyrer, toastmaster, og konferansier.

Torkjell Berulfsen holder foredrag om allment interessante temaer og lærer oss om opphavet til det vi ofte tar for gitt i dagens samfunn. Hans intelligente humor og skråsikre formuleringer er alltid like presist tilstedet, godt forankret i fakta.

Med titler som «Brennevin er sunt», «Norsk språk og den begredelige mangel på imperfektum konjunktiv» og «Penger lukter ikke» eller med et foredrag om champagne, portvin eller whisky, borger det for mange underholdene og lærerike seanser.

Booking / kontakt : Torkjell Bærulfsen post@frikkmusikk.no Tlf 92 68 72 12

Share Button
Bestill Torkjell Berulfsen!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no