Bjørn Jensen

Publisert 29. mar 2014
Bjørn Jensen

Bjørn Jensen

Bjørn Jensen presenterer seg  som «Vestlandets offisielle leverandør av humor, musikk og humormusikk». Bjørn er et oppkomme av moro og galskap – du kjeder deg ikke et sekund med Bjørn på scenen !

Bjørn Jensen har de siste årene arbeidet mye med Ausekarane, og har også, med stor suksess, gjort egen revy: «On my ovn». Der har han faktisk ikke plass til noen av klassikerne fra Vinskvetten – alt er nyskrevet materiale! Det vitner om Bjørns store kreativitet.
– Vinskvettens hjerte og sjel !
Med historier og sanger fra bygden «Rothålå», så ville og utrolige at en nesten ikke skulle tro de var sanne. Sanger som «Peder Ferjebilletør», «Ronny Bruvik», «Gniaren» og «24 sokkar», blant mange flere, har herjet Vestlandet i år etter år, og etterhvert blitt legendariske. Bjørn Jensen med sitt karismatiske vesen og sin gitar, er stand up, revy og vise/popkunstner i en og samme pakke. En Vestlandsk-kraftpakke utennom det vanlige!

 

Vinskvetten har oppnådd en enorm popularitet på Vestlandet, med flere gullplater, tilsammen 140.000 solgte CDer og 10.000 DVDer. Det ble solgt 30.000 billetter til avslutningsshowet «No Kjem Dei Tre Siste» på Rick’s Teater i Bergen. Vinskvetten og Bjørn Jensen er kort sagt blitt folkeeie på Vestlandet.Vinskvetten var forresten på veien igjen med julebord på Frugård på Stord november og desember 2011. Vinskvettens død er høyst overdrevet – de er ikkje «død og gravlaks» som Bjørn selv sier !
Bjørn Jensen må oppleves !

BOOKING: FRIKK MUSIKK A/S – Tlf: 56 33 09 90
Share Button
Nøkkelord: bjørn jensen
Bestill Bjørn Jensen!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no