Claus Sellevoll

Publisert 15. apr 2015

Claus Sellevoll. Foto: Arthur KleivelandClaus Sellevoll kjem frå Alversund, bur i Bergen og livnærer seg som artist og skodespelar. Han har markert seg i ei årrekkje i ulike samanhenger, aleine eller saman med andre. Dei siste åra har han vore knytt til Hordaland Teater og Sogn og Fjordane Teater («Cato og Claus», «Bikubesong», «Singel og sand», «Vestlandsrevyen» , «Tyl», «Vestlandsrevyen II». I 2014 har Claus og Olav Stedje gjort stor suksess med kabareten «Ivar Medaas – Dar kjem dampen». Claus Sellevoll har ein eigen evne til å karakterisera folk med uttrykk og fakter, og ofte med eit halvt absurd innhald på grensa til det makabre. Han er kjent for sine mange figurar og treffande imitasjonar. Jon Eikemo, Ivar Medaas, Mons Ivar Mjelde, Espen Esther Pirelli, for å nemna nokre.

Claus Sellevoll tek ofte oppdrag saman med Finn Tokvam, eller Olav Stedje.

Bestill Claus Sellevoll direkte her: claus@frikk.no eller på bookingtelefon 92 68 72 12.

OBOS har gitt denne anbefalinga av Claus sitt samarbeid med Finn Tokvam:

OBOS feiret sitt gode årsresultat i et internt bedriftsarrangement for ca 50 ansatte i Bergen den 6. april 2017. Som underholdningsinnslag var Claus Sellevoll og Finn Tokvam leid inn. De overgikk forventningene man kan ha.
Duoen var svært godt forberedt, med en lang rekke bedriftsinterne, morsomme poenger. Artistene står godt til hverandre, og programmet ble gjennomført hurtig og sømløst. Sellevoll og Tokvam lot seg ikke affisere av at sceneforholdene ikke var optimale, og lydtekniker, Trond Einar Sørensen bidro med en diskret og profesjonell jobb.
Espen Børhaug,
Kommunikasjonsjef i OBOS

OBOS anbefaler gjerne Claus Sellevoll og Finn Tokvam – både sammen og hver for seg – til interne bedriftsarrangementer som dette

Share Button
Bestill Claus Sellevoll!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no