Nyheter

Bryllupskjøring i Bergen med Rolls-Royce

Gjør stas på bruden med en Rolls!Som eneste bryllup / eventarrangør i Norge, disponerer vi en  fantastisk Rolls-Royce! Kun kjørt utrolige 63.000 km fra den ble levert fra Rolls-Royce-fabrikken i 1960, da den ble solgt ny til en rik italiensk greve. Vakker bil og eksklusiv kvalitet til brudekjøring i Bergen og på Vestlandet! La dette være begynnelsen til den største dagen i ditt liv! Vi er behjelpelige med å fortsette feiringen i samme stil: Strykekvartett eller Tor Endresen til å synge i kirken? Proff toastmaster og underholdningsinnslag av høy kvalitet under middagen, og den beste dansemusikken … spør oss hvis du ønsker kvalitet!


Vi leverer kvalitetsunderholdning! (mer…)

Tor Endresen med i høstens «Hver gang vi møtes» på TV2

Tor EndresenTor Endresen, en av Norges beste vokalister og entertainere, er blant gjestene i høstens Hver gang vi møtes på TV2. Tor er første bergenser i det hjemmekoselige fjernsynsprogrammet siden Kurt Nilsen var med i 2013. Jan Eggum var aller første bergenser, da han deltok i den første sesongen. Claudia Scott, som også har tilbragt store deler av livet i Bergen, er med i denne sesongen av den populære serien.

Kontakt tor@frikk.no på epost eller booking-telefon 926 87 212

(mer…)

Bjøro Håland feirer 50 år som artist i Karibien. Bli med på tur !

Norges mestselgende country  artist gjennom alle tider : Bjøro Haaland, feier 50 år jubileum med crusie i Karibien til flere paradisiske steder 17-21.11. 2017 ! Gp ikke glipp av denne muligheten til en fantastisk tur, og samtidig nyte Bjøro sin flotte stemme ! Skipet er et 5 stjerners resort som flytter seg på natten. Vi besøker Puerto Rico, St. Thomas og St. Maarten.

Bestill tur på tel til Berg Hansen reisebyrå her: 38 12 00 00

Bjøro er aktiv som aldri før, enten alene, eller med sitt band Country Snakes! Bestill Bjøro direkte her: bjoro@frikk.no eller booking telefon 92 68 72 12

Rune Johnsen på humor galla, Husnes 10.6.17

10.6 er det klart for Rune Johnsen fra Askøy i stortelt utenfor Husnes Senter ! Han opptrer med Roar Brekke .. de to beste komikerne i Bergen? Kom og se .. og le .. Sturla Berg Johansen er også med å lage gøy her!!

Rune Johnsen bestiller du direkte til ditt arrangement  her på rune@frikk.no eller på booking telefon 92 68 72 12. Rune er en artist med mange kvaliteter, ikke «bare» humorist ! Han er  også en dyktig vokalist, pianist og orkesterleder!

Finn Tokvam & Olav Stedje til Stardalen 29.4.17

Finn Tokvam & Olav Stedje er klar for show 29.april på Bygdenæringsdagane i Stordalen, dette blir gøy, også med vakker sang fra Olav Stedje!!! Kontakt Olav og Finn her for ditt arrangement: finn@frikk.no, eller Olav Stedje på hans hjemmeside : www.olavstedje.no

Ny bok om Lothepus, skrevet av Finn Tokvam

Samlaget lanserer boka om Lothepus i slutten av september. Finn Tokvam er forfatter.

«Går det til helvete, så går det til helvete!»

«La kvinnfolk vere kvinnfolk, og mannfolk vere mannfolk.»

«Det går viss du er tøff nok i trynet. Alt går!»

«Leif-Einar Lothe, betre kjent som Lothepus, sjarmerer og provoserer folk over heile landet. Hardhausen frå Odda i Hardanger, med cowboyhatt og røyk i kjeften, er et fenomen ingen kan være likegyldig til», mener Samlaget. (mer…)

Claus Sellevoll fikk «Vandremåsen» 15.2.2016

(mer…)

Bjøro Håland til Dark Season festivalen 26-28.10.17

Bjøro Håland og Country SnakesFor andre år på rad kommer Bjøro Håland til Dark Season festivalen i Kristiansand. Bjøro nyter stor suksess for tiden både i Norge og med sine konserter i USA!

Bestill Bjøro Håland til ditt arrangement her: bjoro@frikk.no eller på booking telefon: 92 68 72 12

Gunnar Andersen – Ein Knalltøffe Haugesundar i Thailand

Gunnar Andersen og Busserulls Jubalon OrkesterNyt Gunnar Andersen her ! Han hadde et fantastisk show for elleville Nordmenn i Thailand … https://www.youtube.com/watch?v=zLY5UfPJeY4

Bestill Gunnar Andresen alene eller med Busserulls, direkte  her:
Gunnar@frikk.no eller booking telefon: 92 68 72 12

Vinskvetten med platecomeback etter 12 år

tbqazjitrb-aozp9ibenbw4alrcdpf1yc8p6d9ecejea

41 år etter oppstarten er det mer liv enn på lenge i den svært populære gruppen fra Salhus i Bergen. Gjengen bak «Fergebillettøren», «Dans på Grasdal» og «No é da helg» har ikke gitt ut ny musikk siden 2005, og fire år etter var det meningen å gi seg helt !

(mer…)

Gunnar Andersen og 3 Busserulls Jubalon mer rocka enn noen gang

Gunnar Andersen og Busserulls Jubalon OrkesterDe blir stadig yngre, Gunnar Andersen og Busserulls Jubalon Orkester! Enda Busserulls Jubalon Orkester er originalbesetningen som turnerte landet rundt, og spilte inn en rekke plater helt fra 80-tallet: Alexander Flotve (gitar), Jostein Hustveit (trommer), Inge Enoksen (keybord), Inge Johnsen (bass).

– Endelig fikk jeg spille i band igjen, sier Gunnar Andersen. Kanskje dette er grunnen til at han bare blir yngre! Med fartstid i 3 Busserulls siden 1978.

Kontakt Gunnar Andersen på gunnar@frikk.no (mer…)

ELG med nytt album 5.februar 2017

Øyvind Elgnes «ELG» Norges tøffeste rockevokalist fra 80 tallets største popsuksess: Dance With a Stranger» er ute med nyutgivlese 5.februar.

Bestill «ELG» til ditt arrangement her:
elg@frikk.no eller booking telefon: 92 68 72 12

Folk & Finn med Finn Tokvam har gått for fulle hus i 2 år

Finn Tokvam sitt talkshow, Folk & Finn, har gått for fulle hus i Logen i Bergen i over to år. På sitt særeigne vis lar Tokvam oss komme halvtett inn på helinteressante personer. Tokvam garanterer også musikk, dans og basar. Kort sagt topp underholdning.

Billetter på Ticketmaster.no for 2017: 22.2 / 23.3 /27.4

Finn Tokvam er kjent fra P.I.L.S på NRK, han er spaltist i Bergens Tidende og vokalist i populærorkesteret Finn-Erix. Han har skrevet bøker og danset seg inn i hjertene til folk flest. Som journalist, kåsør og humorist har han gjort en rekke intervju med kjente personer de siste tyve årene. Han er spesielt kjent for spørsmålet: tok du fly?

Bestill Finn Tokvam for ditt arrangement direkte her: finn@frikk.no eller booking telefon 92 68 72 12

Country Snakes 50 år på veien i 2017 !

Bjøro Håland og Country SnakesCountry Snakes er Bjøro Håland sitt faste suverene backingband. Norges mestselgende og mest populære Countryartister gjennom tidene. Gruppen ble startet i 1967 av Kjell Hjemmen og Knut Erik Steen. Fortsatt på veien etter 50 år!

Bestill Bjøro Håland direkte til ditt arrangement her:
bjoro@frikk.no  eller booking telefon 92 68 72 12

Frode Aga æresmedlem nr 1 i «Kokkekameratene»

Frode Aga så dagens lys i Ålvik i Hardanger i 1955. Han startet karrieren som gårdsgutt og kjøkkenhjelp på Maurset Hotell på Hardangervidda. 14 år gammel ble han så fascinert av kokkeyrket at han fortsatte innen faget. (mer…)

Benny Borg med fantastisk opptreden i «Hver gang vi møtes»

Hele det Norske TV publikum ble rørt når Benny Borg fremførte «Ja vi elsker» fra Klovner i kamp. Låten er skrevet av Espen «Dansken» Selvik.

Bestill en av Norges flotteste artister direkte her:
benny@frikk.no
eller på booking telefon 92 68 72 12

Finn-Erix holder nyttårskonsert 14.januar 2017 i Øystesee

I konsertsalen, Kabuso, Øystese,
(mer…)

Finn-Erix åpnet oljemessen i Stavanger

14073331_987831094672466_457847225_n-640x330-1Det var riktignok Kronprins Håkon, som foretok den høytidelige åpningen,  men Finn-Erix var bandet arrangøren valgte som topp underholdning for åpningen av messen i Stavanger Konserthus. Norges beste band?? Mange mener det! PÅ oljemessen gjorde de stor lykke og suksess! Her omkranset av Oslo Strings, som også spilte her. (mer…)

Kjempesuksess for Bjøro Håland USA !

bjoroHvert år i slutten av september arrangeres en stor festival i Dakota ! Bjøro skal opptrådte der i høst, som han har gjort hvert år i over 30 år! Han blir invitert igjen og igjen av arrangørene ! Bjøro nyter fremdeles stor popularitet i USA, han har jo solgt mange millioner plater der. Det er mange andre flotte artister på denne festivalen som Emmylou Harris eller det legendariske bandet Chicago.  Bjøro Håland representer det beste vi har fra Norge!

Bestill Bjøro for ditt arrangement her: bjoro@frikk.no
eller booking tel 92 68 72 12

Finn Tokvam: sesongåpning med Folk&Finn

Finn Tokvam i det hyggjelege hjørnetSjette sesong står for døra når Folk&Finn startar opp att med sesongopning på Lille Ole Bull i Bergen 27. januar. Finn Tokvam lovar dans, drama og basar i vårsesongen, og garantert mange kjende gjester som han lar publikum bli kjend med på heilt nye vis.

Les meir om Folk & Finn på olebullhuset.no

Bestill Finn Tokvam til ditt arrangement på epost finn@frikk.no
eller telefon 92 68 72 12

Anita Hegerland på Dagsrevyen om juleshow på tysk TV

Anita Hegerland i tysk juleshow - NRKAnita Hegerland er fortsatt enormt populær i Tyskland. Det fikk vi demonstrert i NRK Dagsrevyens reportasje med sangstjernen i forbindelse med at hun er blant gjestene i den nest største TV-kanalen ZDF sitt storslagne juleshow på selveste julekvelden. Anita blir stadig gjenkjent på gaten, og mange tyskere er store fans av henne!

På juleshowet har Anita med seg både to døtre og et barnebarn. Se innslaget i Dagsrevyen!

Kontakt Anita Hegerland for en opptreden på ditt arrangement
på epost: anita@frikk.no eller på mobil 92 68 72 12

Ørjan Vatne Band – rock, pop, country med fantastisk vokalist

Ørjan VatneØrjan Vatne Band ble overøst med ros fra ekspertene i Norske Talenter i 2015. De kunne ikke få fullrost sounden, hvor bra dette funket med tremanns band, og spesielt vokal- og gitarprestasjonene til Ørjan selv. Han har en klar og følsom stemme som får hjerter til å smelte! (mer…)

Anita Hegerland i stort tysk/østerrisksk TV-show julaften

ZDF logoDen tyske TV-kanalen ZDF har invitert Anita Hegerland til å delta i kanalens store TV-show på selveste julekvelden Heiligabend mit Carmen Nebel.
Hun opptrer sammen med døtrene Greta Hegerland Oldfield og Kaja Katarina Loveband og barnebarnet Emmeline. En rekke artister som er store i Tyskland deltar, deriblant Andy Borg, Mary Roos, Nicole og den russiske statsballetten.

Les mer (på tysk) på fernseh-shows.de

Kontakt Anita Hegerland for en avtale! Epost anita@frikk.no
eller telefon 92 68 72 12.

Øivind ELG Elgenes blant stjernene på Namsos’ The Last Waltz

Namsos kommunevåpen, alias ELGDet var mange stjerner som skinte om kapp fra scenen i Rock City foran 500 stort sett godt voksne publikummere da The Bands avskjedskonsert skulle gjenskapes i Namsos nøyaktig 40 år etterpå. Et knippe amerikanere som hadde spilt med enten The Band selv, eller med andre av de største artistene, var flydd over. Av sangstjernene var en anselig andel fra nærområdene, men også folk som Lars Lillo Stenberg var hentet inn.

Øivind Elg Elgenes gjorde seg bemerket med sin raspende og følsomme stemme, og med det faktum at han preger byens byvåpen.

Les mer i Namsosavisa

Kontakt Elg for en avtale til ditt arrangement, på elg@frikk.no
eller på telefon 92 68 72 12

Elisabeth Andreassen med to kor på Tolga

Elisabeth ‘Bettan’ Andreassen stilte med to kor i Tolga kirke i slutten av oktober. Både koret Sneppen fra Tolga og Kor Magnon fra Tydal framførte egne nummer, fellesnummer og sanger sammen med Bettan. De to korene har felles dirigent i Lindsay Winfield-Chislett fra Røros. Felles nummer med Bettan var blant annet ‘Waiting for the morning’ og ‘Gabriellas sång’, som hun også synger i videoen under.

Kontakt Bettan for en opptreden på ditt arrangement, på elisabeth@frikk.no
eller telefon 92 68 72 12.
(mer…)