Rune Johnsen

Publisert 28. aug 2015

25 år i underholdningsbransjen! !

runeSkreddersydd helaften for firmafesten

Rune Johnsen er en rutinert og svært allsidig konferansier og entertainer med mange store oppdrag på merittlisten.

Med enestående evner både som musiker, komiker og konferansier tilbyr han gjerne en»full pakke» til bedriftsoppdrag. Da kan han  stå for taffelmusikk på flygel/piano når gjestene ankommer, være konferansier ved bordsetet og gi en full standup komiker-seanse som garantert gir lattermusklene god mosjon. Kvelden kan avsluttes med musikk – enten ved at Rune spiller selv eller med fullt band, eller han kan akkompagnere en annen artist. Rune Johnsen har samarbeidet slik med en rekke kjente artister, som Heine Totland, Jan Teigen, Torhild Sivertsen og flere.

Med 25 selskapelige år i bagasjen sikrer Rune Johnsen en garantert minnerik helaften for kollegene dine.

Rune har, bokstavelig talt, mange strenger å spille på. Helt siden han som 18 åring i 1988 debuterte som piano-entertainer på Zakariasbryggen har han gjort seg bemerket med utallige spillopper over hele Vestlandet.

Johnsen har bred erfaring både som komiker, kapellmester, konferansier og pianist. Om en skal våge seg utpå et samlebegrep, så må multi-entertainer være det best beskrivende. Og det er nettopp dette som gjør at han kan tilpasse seg de fleste publikumere. Og det er det som gjør at arrangører kan være trygg på at lattermusklene får trimmet seg – og at stemningen blir lystig så lenge bordsetet varer.

Hvert år har Rune Johnsen mellom 40 og 50 oppdrag for bedrifter over hele Vestlandet. Referansene er svært gode. Hyggelige tilbakemeldinger har det vært mange av, som denne fra Sparebanken Vest:

Opplegget Rune stilte med, passet oss perfekt, og latteren satt løst hele kvelden. Rune opptrådte meget profesjonelt, og taklet ”berusende” utbrudd og andre innvendinger meget godt. I tillegg stilte han med god variert musikk, og var veldig flexibel på sangvalg, kombinert med en god sangstemme.
Terningkast 6”

Rune Johsen er en dreven toast master ved bryllup, jubileer og andre familiebegivenheter. Etter avtale med vertene, f.eks. brudeparet, sørger Rune for full koordinering med kjøkkenet slik at vertene kan slappe helt av og fokusere på å være tilstede for gjestene. Rune akkompagnerer allsangen på medbragt piano, og han spiller bakgrunnsmusikk og bidrar med egne innslag etter vertens ønsker.

Som pianist har Johnsen samarbeidet i en årrekke med kjente musikere som Torhild Sivertsen og Øyvind ”Elg” Elgenes m.fl.

Quiz beat er også et meget populært innslag på bedriftsarrangementer. Johnsen lager oppgaver og  etter hvert må du og kollegene dine løper frem for å ta mikrofonen når tonene lyder kjent. Alt sammen i ”Beat for Beat”-stil.

Også som komiker har Johnsen gjort seg bemerket, med revyene ”Gå mann” på Ricks og ”Skjønnheten og Husdyret” på Logen teater i Bergen. Disse fikk svært god respons – faktisk så god at arrangøren måtte sette opp ekstraforestillinger for førstnevnte revy i tre måneder.

Han har også veldig gode tilbakemeldinger på: ”Skjult teater”

Rune Johnsen skriver alle tekster selv: – Det er sånn multi-entertainere gjør det!

Hør Rune Johnsen viser fire sider av sin mangfoldige personlighet:

Bestill Rune Johnsen til ditt arrangement direkte her: rune@frikk.no eller tel 92 68 72 12


 

Share Button
Bestill Rune Johnsen!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no