Les mer på Rune Johnsens hovedside

Rune Johnsen fra entertainer til skuespiller på DNS under Festspillene

Publisert 12. aug 2016

Den Nationale Scene - das Nationaltheater Bergen (Norwegen)Pianisten, entertaineren og humoristen Rune Johnsen var blant amatørskuespillerne som ble plukket ut til å delta i oppsetningen En plass i solen på Den Nationale Scene under Festspillene. Forestillingen bygger på historieforteller-verkstedet som gikk på Litteraturhuset i Bergen hele siste høst, der mer enn femti mennesker fortalte om sitt liv.

Noen av de fortellingene som ble fortalt der, har så regissør og dramatiker Vibeke Flesland Havre satt sammen til et nytt manus. Rune Johnsen var en av sju historiefortellere som ble valgt ut til å delta i festspillforestillingen. Rune Johnsen mener fellesnevneren for historien handler om å høre til. Spørsmål som går igjen er: – Fortjener jeg en plass i solen? Fortjener alle en plass i solen? Ønsker alle en plass i solen?

Rune selv fortalte om hva som skjedde da broren plutselig døde, og hvordan mormoren bestemte seg for å sette alt inn på å berge Luftambulansens base i Bergen. Og det klarte hun!

Kontakt Rune Johnsen for en avtale,
på epost rune@frikk.no eller telefon  92 68 72 12

Les mer i Askøyværingen

Share Button
Nøkkelord: Rune Johnsen
Bestill Rune Johnsen!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no