Les mer på Finn-Erixs hovedside

Finn-Erix m/ gjester avslutter Falturiltu 2012

Publisert 10. sep 2012

Finn-Erix og IvarFinn–Erix er blant landets mest spesielle populærorkester, mye på grunn av besetningen – stueorgel m/rytmeboks, fagott og vokal. Trioen har spesialisert seg på humoristiske tolkinger av pop og rockklassikere, og repertoaret spenner frå Deep Purple via Leonard Cohen til Bjørn Eidsvåg. I tillegg framfører de egne låtar som Fretex Fantasi og Hjørdis med H. Sistnevnte fikk terningkast 5 i Dagbladet og låg flere uker på Norsktoppen.

Fredag 9. november avsluttet de Falturiltu med blant andre festivalforfattar Ragnar Hovland som orgelvikar. DET VAR FULLE HUS !!

Orkesteret startet som husband til NRK-serien Radio Røynda. Som navnet tilsier var dette opprinneleg et radioprogram på Norgesglasset i NRK P1, men etterhert har det og blitt 7 fjernsynsprogram. På merittlisten står mellom annet Festspelvariete på  Madam Felle i Bergen, våren 2005, avbestillingsverket Flesk på Vossa Jazz  2006 og publikumssuksessen Vestlandsrevyen 2007 og 2008 og oppfølgjaren Vestlandsrevyen II høsten 2011.

Kontakt Finn-Erix til ditt arrangement direkte her på : finn-erix@frikk.no eller tel 92 68 72 12

Share Button
Bestill Finn-Erix!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no