Stedet var Kalfaret Brygghus – ”Gamle Hansa Bryggeri” – som er oppusset til restaurant og konferanse- og festlokale. Midt i restauranten finner du Waldemars Mikrobryggeri, det første og eneste i sitt slag i Bergen. Her brygger Hansa nye og enestående ølsmaker som ingen har smakt før.
Kokkens suksessfulle smakskombinasjoner er unike, og flere av rettene er spesialdesignet for å passe til øloppskriftene. Deltakerne på ”øl og olje” fikk et entusiastisk foredrag om at ”Brennevin er sunt” av Torkjell Berulfsen, som tok for seg hele brennevinshistorien i Norge, og litt til, på en veldig humoristisk måte. På slutten av foredraget fikk de mange fremmøtte testet forskjellen på akevitt som er lagret i 18 måneder kontra akevitt lagret i 5 år, men med ellers samme tilsetninger.
Etter foredraget ble det treretters middag, med laks, lam og sjokolade, fulgt av forskjellig øl til hver rett, alle brygget på husets mikrobryggeri.
Den årlige julequiz’en var selvsagt med, og i år med hele ni personer som hadde 10 av 12 riktige svar, hvorav tre ble trukket ut til å få premie.
Kokkens suksessfulle smakskombinasjoner er unike, og flere av rettene er spesialdesignet for å passe til øloppskriftene. Deltakerne på ”øl og olje” fikk et entusiastisk foredrag om at ”Brennevin er sunt” av Torkjell Berulfsen, som tok for seg hele brennevinshistorien i Norge, og litt til, på en veldig humoristisk måte. På slutten av foredraget fikk de mange fremmøtte testet forskjellen på akevitt som er lagret i 18 måneder kontra akevitt lagret i 5 år, men med ellers samme tilsetninger.
Etter foredraget ble det treretters middag, med laks, lam og sjokolade, fulgt av forskjellig øl til hver rett, alle brygget på husets mikrobryggeri.
Den årlige julequiz’en var selvsagt med, og i år med hele ni personer som hadde 10 av 12 riktige svar, hvorav tre ble trukket ut til å få premie.
Hvorfor ikke bestille Torkjell Berulfsen til ditt arrangement ? Booking / kontakt: post@frikkmusikk.no eller direkte på bookingtlf 92 68 72 12