Suksess for Bris med CDen ‘Varme vindar’ og youtube-video

Publisert 14. nov 2012

Pop/dansebandet BRIS (tidligere WAPO) er et av Vestlandets mest etterspurte – kjent for å skape stor stemning når de opptrer. Etter at Gunnar Engevik gikk inn i bandet, har de også fått en eminent låtskriver. Det har resultert i CDen ‘Varme vindar’, som nådde 8. plassen på VG-lista første uken i salg i oktober 2012.

Gunnar, som er gitarist og multiinstrumentalist i Bris, har vokst opp i Sævareid i Fusa. Han har lagd tekst og melodi på 8 av låtene på CDen. Derfor var det naturlig å legge sleppefesten til Fusa. Stor suksess, ifølge De Danseglade, som var tilstede, og ikke sparer på rosen til Bris, og som har brukt kameraet flittig!

Dansnytt gir 8 av 10 poeng til det de kaller «et fantastisk flott album«. Vokalist Arvid Søreide for også skryt: «Høy stjerne til vokal Arvid Søreide. Maken til behagelig stemme skal vi lete lenge etter.»

Les Tyldens pressemelding om Bris’ CD «Varme Vindar» (pdf)

Bris CD Varme Vindar

Bris CD Varme Vindar

Bris ligger ikke på latsiden etter platelanseringen, og helgene blir stort sett tilbrakt på Voss, der de spiller på Park Hotell hver fredag og lørdag til og med 15. desember. 2. juledag blir de å høre i Eikelandsosen.

Kjøp CDen i nærmeste musikkhandel, eller hos Tylden.


BOOKING: FRIKK MUSIKK A/S – Tlf: 56 33 09 90

Share Button
Nøkkelord: bris, varme vindar