Les mer på Frode Agas hovedside

Frode Aga serverte fjellørret da Sjømatportalen åpnet på Laksevåg Senter

Publisert 2. mar 2016

Da Laksevåg Senter i Bergen slo på stortrommen og åpnet ny ferskvarebutikk for sjømat, var Frode Aga på plass og serverte fjellørret i sitronsaus.

Til Sydvesten sier Frode Aga at Laksevåg Senter gjør lurt i å utmerke seg på ferske råvarer. – Det er alfa og omega for forbrukerne å hande av folk som har kunnskap om råvarene. I vanlige butikker har de som regel ikke peiling, sier han.

– Akkurat nå er skrei helt topp, og skalldyr er best på denne tiden av året. Men all fersk fisk i en disk som denne vil som regel være bra uansett, sier den tidligere NRK-kokken.

Laksevåg senter har jobbet hardt for å få inn butikker med ferskvarer i senteret, og er svært fornøyde med at Sjømatportalen nå er på plass.

Les mer på Sydvesten

Kontakt Frode Aga for et oppdrag, på epost frode@frikk.no
eller mobil 92 68 72 12

Share Button
Nøkkelord: Frode Aga