Les mer på Frode Agas hovedside

Frode Aga æresmedlem nr 1 i «Kokkekameratene»

Publisert 26. jan 2017

Frode Aga så dagens lys i Ålvik i Hardanger i 1955. Han startet karrieren som gårdsgutt og kjøkkenhjelp på Maurset Hotell på Hardangervidda. 14 år gammel ble han så fascinert av kokkeyrket at han fortsatte innen faget.

Aga er kjent fra NRK1-seriene Antikviteter & snurrepiperier og Kokkekamp, og har skrevet kokeboken Frode Agas gjestemat.

Tilfeldighetene ville ha det til at Frode Agas bok kom ut i dagene før Kokkekameratene skulle ha sitt etableringsmøte. Og like tilfeldig var det at Morten i Kokkekameratene passerte Nordhordland Interbok akkurat mens Aga promoterte boken sin der. Morten fikk servert en smaksprøve fra boken, intet mindre enn suppe med værballer! Og slik gikk det til at grunnlaget ble lagt for utnevnelse av Kokkekameratenes første æresmedlem før vi hadde hatt vår første kokkekveld. Morten kjøpte et eksemplar av boken og fikk den signert av Frode Aga til Kokkekameratene.

I tillegg til at vi henter en god del oppskrifter og inspirasjon fra boken, ble den også brukt som loggbok i begynnelsen.

Bestill Frode Aga, Norges beste, og morsomste kokk direkte på frode.aga@frikk.no
eller på tel 92 68 72 12 

Share Button
Nøkkelord: Frode Aga
Bestill Frode Aga!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no