Da Laksevåg Senter i Bergen slo på stortrommen og åpnet ny ferskvarebutikk for sjømat, var Frode Aga på plass og serverte fjellørret i sitronsaus.
Til Sydvesten sier Frode Aga at Laksevåg Senter gjør lurt i å utmerke seg på ferske råvarer. – Det er alfa og omega for forbrukerne å hande av folk som har kunnskap om råvarene. I vanlige butikker har de som regel ikke peiling, sier han.
– Akkurat nå er skrei helt topp, og skalldyr er best på denne tiden av året. Men all fersk fisk i en disk som denne vil som regel være bra uansett, sier den tidligere NRK-kokken.
Laksevåg senter har jobbet hardt for å få inn butikker med ferskvarer i senteret, og er svært fornøyde med at Sjømatportalen nå er på plass.
Les mer på Sydvesten
Kontakt Frode Aga for et oppdrag, på epost frode@frikk.no
eller mobil 92 68 72 12