Les mer på Anita Hegerlands hovedside

Anita Hegerland i Bærum Kulturhus 20.9.2012

Publisert 11. aug 2012

40 års jubileumskonsert med special guest star. En spennende musikalsk reise gjennom fire tiår, inspirert av The Beatles, Pink Floyd, ABBA og Mike Oldfield.
Jeg må følge min kvinnelige urkraft, kraften som tryller frem mitt innerste, som understreker min kjærlighet til den norske naturen og til det norske folket, som har gitt meg så mye glede ! Jeg må dele mitt innerste nå, våge å se på alt…

Folk har vokst opp med henne som hele Norges barnestjerne.
Hennes karriere er både unik og historisk.

Men som Mike Oldfield alltid sa, du er så mye mer enn det.

Stemmen din er som et instrument, det er det jeg elsker med den, du kan synge alt.
Folk kan glede seg, når Anita nå legger ut på sin fandenivoldske musikkreise, der dynamisk pop/rock møter norsk og irskinspirert folkemusikk. Hun er tilbake til artrock-tida si fra 80-tallet, da hun jobbet med Mike Oldfield, Gary Moore, Alan Parson og Robin Millar (Sade). Som en av hovedvokalistene for Oldfield på 80tallet og 90tallet sammen med bl.a. Maggie Reilly, Chris Thompson, Kevin Ayers og Adrian Belew, opplevde hun å synge to av Mikes største millionselgere, «Pictures In The Dark» 1985 og «Innocent» 1989.

De som vokste opp med hennes musikk og er voksne nå, husker godt Anitas barnesanger og hennes sanger med Mike Oldfield, eller som ung, rockedame tidlig på 80-tallet. De husker nok også da hun reiste rundt på suksessturne i Norge og Sverige, med 150 opptredener i året og TV-opptredener i Tyskland, helt frem til samarbeidet med Mike Oldfield startet i 1985.

Med sin plate STARFISH, produsert og spilt av en av verdens beste gitarguder Ronni Le Tekrø, skal Anita turnere rundt i Norge med sitt nye band, i tillegg til Europa !

Etter 40 år elsker Anita fortsatt å stå på scenen –  damen som i dag brenner for Love, Peace, rettferdighet og dyrevelferd i verden.
Hun er kjent for sin gode, varme kontakt med sitt publikum. Og ikke minst for sin særegne klokkeklare, vakre og kraftfulle stemme, som smyger seg inn i bevisstheten til den som lytter –  varmer og gleder, og forblir der i åresvis. A Healing Voice.

En kveld med Anita, er en kveld som varmer.

Billettsalg tlf.             815 11 777

ANITA HEGERLAND Booking / Kontakt: post@frikkmusikk.no Tlf 92 68 72 12

Share Button
Nøkkelord: anita hegerland
Bestill Anita Hegerland!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no