Les mer på Stein Ingebrigtsens hovedside

Stein Ingebrigtsen synger med Storband lørdag 10.3.2012

Publisert 19. mar 2012

NAMSOS: Mange forbinder nok storbandmusikk med Frank Sinatra. Det vil Høylandet storband også gjøre når de entrer scenen i NTE Arena lørdag kveld.   – Det blir litt Sinatra, lover Tor Arne , musikalsk leder i storbandet.Noen av sangene til en av tidenes største sanghelter, vil bli framført av en norsk storhet, nemlig Stein Ingebrigtsen.   – Vi satt og drakk kaffe i en pause mellom forestillingene på Revyfestivalen på Høylandet sist sommer, da vi kom opp med ideen om å få med Stein Ingebrigtsen på ei slik forestilling. Det ble full tenning for dette i bandet, så jeg kontaktet Stein, forteller Torbjørn , saksofonist og mannen bak konsertideen.   – Han er i skuddet igjenIngebrigtsen kunne svært gjerne tenke seg en tur til heimbyen, og torsdag kommer han til Namsos.   – Vi skal øve sammen fredag, og så blir det nok en øvelse på dagtid lørdag, sier Tor Arne.   Og han mener timinga for et gjensyn Namsos-publikummet er god for Ingebrigtsen.

Stein Ingebrigtsen er jo i skuddet igjen nå etter at han nylig ga ut ny plate.

Og publikum som venter på de gamle hitene til Ingebrigtsen, vil ikke bli skuffet. Sellæg lover nemlig flere av det kjente sangene, som «Langt hår», «Landevei» og «Bare du».   – Vi vil jo høre slagerne hans, og målgruppa er jo de som var unge på 60-, 70- og 80-tallet.   Ingebrigtsen er ikke den eneste som skal stå ved mikrofonen. Lokale sangere skal også på scenen. Blant dem Amanda Flornes Kamara.   – Hun er jo steikgod til å synge !

Dans utover natta– Folk skal ikke få gå heim klokka elleve:) Fest skal det nemlig bli langt utover natta. Vi skal spille litt av Steins sanger, noen storbandsanger, og så blir det selvsagt noen dansbare låter. Det blir løs snipp på dette arrangementet. Det blir nesten en danseaften !   Folk vil bli sittende ved rundbord, og foran scenen skal det settes opp en danseplatt.   Showet vil vare i to-tre timer. Folk skal hygge seg en hel kveld.

Og blir det en suksess, ser ikke storbandet bort fra at de spør Ingebrigtsen om en gjentakelse.   – Kommer det folk, så blir det nok show neste år også

 

Bestill Stein for ditt arrangement her : Kontakt: post@frikkmusikk.no Tlf 92 68 72 12. Ved enkelte anledninger er det også mulig han kan opptre med sin sønn Christian Ingebrugtsen !

Share Button
Bestill Stein Ingebrigtsen!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no