Les mer på Tor Endresens hovedside

Les mer på Rune Larsens hovedside

Rune Larsen og Tor Endresen i Oslo Konserthus 3.10.14 kl. 18.00 i Store Sal

Publisert 26. aug 2014

torruneinside Rune Larsen og Tor Endresen er gode hver for seg – sammen er de dynamitt! Hele 25 år har de to holdt sammen på scenen og dette skal markeres.
For hele 25 år siden ble det innledet et musikalsk samarbeid, som skulle begeistre hele TV-Norge.
Rune Larsen hadde fått i oppdrag av NRK å lage 4 fredagsunderholdningsprogrammer, og det første han gjorde etter at oppgaven var gitt var å ringe til Tor Endresen. Denne telefonsamtalen skulle bli begynnelsen på et samarbeid som fremdeles er i full virksomhet.
TV-programmet het, Lollipop, og Rune og Tor ble forgrunnsfigurene,. Førstnevnte som programleder, og «unge Endresen» som hans musikalske hovmester, med fast plass i sodapop-baren. Slik begynte det.
Rune hadde fått øynene opp for Tor to år tidligere da NRK presenterte nye musikalske profiler fra Bergen på selveste nyttårsaften. Jan Eggum og Rune var presentørene, mens Tor var 27 år og klar for å vise Norge hva han var god for. Og at han var god gikk ikke Rune hus forbi. Derfor den telefonen to år senere.
Siden har det blitt mange TV-programmer sammen; Casablanca, Scala, «Café le swing på Momarkedet og «Larsen Spesial». Duoen har også turnert med forestillingene «Absolutt oss», «Radio Lux» og «Lollipop».
De siste årene har de mest jobbet hver for seg, men nå kan man oppleve dem på samme scene igjen.
Forestillingen er en musikalsk reise gjennom 25 år. Det blir selvfølgelig musikk fra 50 og 60-årene, men repertoaret til begge to er bredere enn som så.  Tor viste i NRK-serien, «Stjernekamp», at han mestrer en hvilken som helst musikalsk sjanger, og Rune er nok like mye kjent for sine gospel-sanger som for Cliff og Elvis-tolkninger. Fest skal det i alle fall bli.

Share Button
Bestill Rune Larsen!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no