Fantastisk suksess for «Stille Natt Hellige Natt» julekonserter 2012

Publisert 17. des 2012

I november la førjulskonserten «Stille Natt Hellige Natt» ut på turné for 25. gang! I år er det Tor Endresen, Marian Aas Hansen, Alexander Rybak, Elisabeth Andreassen og Rune Larsen som sammen skal skape varm og god julestemning i kirker over hele Sør-Norge. Med seg har de musikerne Jon-Willy Rydningen og Olav Torget. Turnéen starter i Vår Frue kirke i Trondheim den 27. november og avsluttes i Fagerborg kirke i Oslo den 22. desember.

Det har vært, og er, utsolgte kirker over hele landet !

 

Artistene i Stille natt, Hellige natt:

Marian Aas Hansen er med for tolvte året på rad, og for mange av de mest trofaste publikummerne blir det ikke jul før hun har sunget ”Himmelen i min favn”.

Tor Endresen er kalt en ”musikalsk kameleon” fordi han mestrer nesten en hver musikalsk sjanger, noe NRKs ”Stjernekampen” har dokumentert. Tor er den i årets ensemble med lengst fartstid.

Rune Larsen har drevet med julekonserter helt siden 1984. De siste elleve årene har han delt sine juletanker i Stille natt, hellige natt.  Mesteparten av hans karriere har funnet sted i kirker over det ganske land. Ikke bare i julehøytiden Elisabeth Andreassen er en av våre mest folkekjære artister. Hun har gjort show, kabareter, revyer og solgt plater som få andre i landet.  Noen av hennes største suksesser har vært hennes juleplater.

Alexander Rybak satte en fantastisk avstemmingsrekord da han vant den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix med ”Fairytale”. Ved siden av sine sanglige kvaliteter er Aleksander også en gudbenådet fiolinist, noe han vil vise i årets konsert.

Frikk Musikk AS har drevet artistformidling siden 1994 ! Vi har solid erfaring fra bransjen, og er din trygge samarbeidspartner.

Flere av disse artisstene gjør også andre opptredener i kirker ellers i året, spør oss om muligheter: post@frikkmusikk.no Tlf 92 68 72 12

Share Button