Les mer på Frode Alnæss hovedside

Frode Alnæs på Marokkofestivalen i Kristiansund 31.8.12

Publisert 30. aug 2012

Etter snart 30 år som folkeeie i Kristiansund, greide Frode Alnæs, Elg, Bjørn Jenssen og vikarbassist Sondre Meisfjord nesten å løfte teltduken foran 700 tilskuere på Marokkofestivalen fredag kveld.   Bandet var «back to the basis» som kvartett da de entret scenen noen minutter over klokken 22.00. Da var allerede teltet nærmest fylt til randen av forventningsfulle publikummere. Og de ble ikke skuffet. Selv etter hundrevis av konserter i løpet av 28 år, greier guttene i DWAS å overraske publikum hver gang.

 

Her er det trøkk så det holder, massevis av spilleglede, humor og allsangfaktoren er aldri langt unna. Og la oss slå fast med en gang; Det er ikke tvil om at bandet har en del evergreens i ermet. På rekke og rad trillet hits som It wasn’t me, Long Desember Night, Everyone needs a friend, The invisible man og mange flere ut over publikum.   Dance With A Stranger har noe som mange moderne band mangler fullstendig; evnen til å underholde og engasjere. De får salen til å le, klappe, synge med og det hele er preget av god stemning.

 

Frode Alnæs er en entertainer av rang og er i sitt rette element med gitar på magen og åpen mikrofon. Sammen med Elg har han vært frontfigur i bandet siden «tidenes morgen».   Elg gjør en fantastisk jobb og har ikke tapt noe av sin meget karakteristiske stemme og sceneopptreden. Elg, som vokste opp et steinkast fra festivalområdet, er født til å stå på scenen. Han kunne ikke bli noe annet enn sanger. Og han gjør det med overbevisning og kjærlighet.   Selv om DWAS har vært på Tahitifestivalen flere ganger, har de aldri spilt på Nordlandet. Sammen med Bjørn Jenssen på trommer og Ådne Meisfjord på bass, greide Frode og Elg endelig å erobre Marokko også.

Du kan bestille  Frode Alnæs her: booking@frodealnaes.com Tlf 92 68 72 12

Share Button
Bestill Frode Alnæs!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no