Vestbandet

Publisert 7. mar 2013

VestbandetRutinerte musikere – topp musikk – alltid god stemning

«Vestbandet» ble etablert allerede i 1979, da blant annet med Olav Stedje. Bandet hadde stor suksess frem til 1981, da det tok en «spillepause». På initiativ av tidligere orkesterleder Helge Riise gjenoppstod bandet i 1993. Siden har «Vestbandet» vært et av de mest etterspurte og ettertraktede band på Vestlandet. Noe som ikke minst skyldes et usedvanlig variert og rikholdig repertoar. Dette tilpasses den enkelte arrangørs ønsker og behov. Bandet spiller den musikken du ønsker!

Vestbandet fremfører musikk av høy kvalitet og med et profesjonelt lydbilde. Musikk med god lyd og et behagelig lydnivå. Bandet er kjent for sin profesjonelle og friske opptreden. Noe som blant annet har ført til at de i dag er faste husband på «Glade Rosenkrantz» – et av Bergens største utesteder.

«Vestbandet» har for øvrig spilt på en rekke av Bergens utesteder og hoteller, og på de fleste spillesteder på Vestlandet. God musikk og rutinerte musikere har gjort «Vestbandet» til et av de ledende band på Vestlandet.

VI SPILLER GJERNE FOR DEG OGSÅ!!!!

Spillereferanser:
Hydro, Norske Shell, Gjensidige Forsikring, Vesta Forsikring, REMA 1000, Banco Rotto, Radisson SAS Hotell Norge, SAS Royal Bryggen, RUBINEN, Schlumberger, Sparebanken Vest, AGIP Norge, COOP Haugesund, Morellfestivalen i Hardanger, DNB Nor, Aker Stord. Diverse hoteller på Vestlandet, større ute/messearrangement osv, og de fleste spillesteder på Vestlandet.
 

Musikere
Vestbandet består i dag av fire medlemmer, alle rutinerte musikere med bred erfaring og lang fartstid fra forskjellige band og plateinnspillinger.

BardHansen1Bård Hansen Keyboard og vokal
Begynte i «Vestbandet» i 1993.
Har blant annet spilt med «Zenit», «Arne Madsen Band», «Salty Dog», «Daytime» og Kurt «Franklin» Andreassen. Deltatt på en del plateinnspillinger.

TerjeBakke1Terje Bakke Gitar og vokal.
Begynte i «Vestbandet» i 1993.
Har blandt annet spilt i «Shandy», «Hexenhammer», og blant annet gjestevokalist med Lava (‘Cruisin’) og Olav Stedje.

HelgeJensen1Helge Jensen
Spilt med mange kjente bergens band siden 70-tallet, spiller også i tribute-bandet Ping Floyd.

KetilFersom1Ketil Fersum
Ketil er en meget rutinert musiker og har spilt blant annet med flere kjente musikere. Jobber til daglig som musikkinstruktør.

 

Frikk Musikk AS formidler Bergens beste danseband og musikk i alle sjangere.

 


BOOKING: FRIKK MUSIKK A/S – Tlf: 56 33 09 90

Share Button
Nøkkelord: booking, kontakt, vestbandet
Bestill Vestbandet!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no

Nytt og diverse om Vestbandet

Vestbandet på Glade Rosenkrantz 26 / 27.10.2012