Les mer på Great Garlic Girlss hovedside

Great Garlic Girls’-Terje reddet liv

Publisert 17. des 2014

Den kjente drag-artisten Terje Schrøder i show-gruppen Great Garlic Girls måtte hente fram hittil ukjente krefter da han i mai i år oppdaget to menn som måtte reddes opp av sjøen i Oslofjorden. Det var bare tilfeldigheter som gjorde at Schrøder var på hytta og oppdaget at kanoen til de to mennene hadde veltet og mennene falt i sjøen. Drag-artisten og en hyttenabo kastet seg i båten og dro ut for å redde kanopadlerne. Den ene var allerede helt lilla i ansiktet og hadde slukt mye sjøvann.

Terje Schrøder forteller til han var svært fokusert da han hoppet i sjøen for å hjelpe de to opp i båten. – Så sterk har jeg aldri følt meg, sier dragartisten, til klikk.no. Han var svært overrasket over egne krefter. – Når det gjelder liv og død, blir man plutselig sterkere. Da kommer det noen krefter fra et eller annet sted. Jeg tror jeg aldri har vært så fokusert. Jeg tenkte helt klart. Jeg var ikke redd der og da, men jeg fikk en reaksjon etterpå.

Det er likevel ingen tvil om at Terje Schrøder først og fremst hører hjemme på scenen, der han og de to andre ‘jentene’ i Great Garlic Girls tilbyr glitrende dragshow med knallvittige, men vennlige parodier av et utall kjente kvinner.

Vil du kontakte Terje Schrøder og Great Garlic Girls for et underholdningsarrangement, så send en epost direkte til great.garlic.girls@frikk.no ring 92 68 72 12.
Eller bruk kontaktskjemaet nedenfor!

Share Button
Bestill Great Garlic Girls!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no