Se Jan Eggum 11.2 på NRK 1 kl. 21.40, han forteller om Bergen, og kjører i byens flotteste Jaguar

Publisert 11. feb 2013


bild
 Litt privt «pjatt» må jeg også gi meg tid til 🙂 Jan Eggum er jo, som meg selv en håpløs Jaguar entusiast ! Da NRK skulle gjøre opptak til en ny serie i fjor hadde Jan sin Jaguar i Oslo, så han ba NRK ringe til meg for å låne min Bil 🙂 Det syntes jeg var veldig hyggelig, så Jaguaren ble tatt ut fra vinteropplaget, vasket polert og var klar for opptak ! Har kjent Jan siden vi begge vokste opp på Laksevåg, og faktisk jobbet jeg sammen men hans hyggelige, musikalske far, som også var dyktig på trekkspiller. Jan sin far var  var baker på Laksevåg, i samme hus som Jan vokste opp ! Sommeren 1965  sparte jeg til min første elektriske gitar ! Jeg var i min aller  første sommerjobb og jeg var 16 år 🙂 Jan  sin mor var tekstforfatter og laget sanger og skrev tekster fra kjøkkenbordet, Har alltid syntes dette med gener er interessant .. Jan var heldig og fikk «dobbelt opp» .. jeg ser Jan Eggum som en unik musikalsk begavelse,  finnes det en  Gud?.. da er Jan «gudebegavet» På bildet ser dere to  Laksevågsgutter, ( på vel 60år:)) e Min flotte Jaguer er en Mark 7 fra 1952, den har jeg hatt gleden av å kjøre absolutt problemfritt med i over 10 år .. en fantastisk bil i god stand . . MEN . . akkurat denne dagen fikk Jaguaren  for første gang en ny sjåfør .. likte den ikke sjåføren ? under opptakene begynte den for FØRSTE gang  å «furte» — den fusket litt i motoren ..men «fuske mekanikeren» ( jeg ) var heldigvis tilstede,så opptakene ble vel utført ! Så i kveld kan du altså oppleve Jan Eggum, han er også en facinerende forteller ! Han kjører rundt for å utforske sine egne røtter — og du kan samtidig nyte synet av en vakker Jaguar fra 1952 ! Programmet heter «Hvem tror du at du er »  .. få med deg Jan Eggum på NRK1 kl. 21.40 den 11.2 2013

Hvorfor ikke bestille Norges beste trubadur til ditt arrangement ?
Frikk Musikk driver artistformidling til alle typer arrangementer.
Kontakt oss: post@frikkmusikk.no eller tlf 92 68 72 12

Share Button