Heine Totland var kanskje først i verden med dette konseptet: «Heine, KSO, mat og musikk» ble 12.6 til en fullverdig konsert, der artisten tilberedte et treretters måltid som publikum ble tilbudt etterpå. Med seg hadde han Kristiansand Symfoniske Orkester (KSO).
Heine forteller til Fædrelandsvennen at han har hørt om noen som stekte en fisk på scenen under en konsert på Vossajazz, men mener selv at hans 3-retters middag kommer i en helt annen klasse. Den kjente vokalisten er tidligere kjent fra både musicals, TV og spesielt sitt eget Buddy Holly-show, men har i det siste opparbeidet seg et godt omdømme som kokke-entusiast. Sammen med Arne Hjeltnes har han hatt suksess med TV-programmet «Det norske måltid».
På konserten i Kilden Konserthus ble det tilbudt jordbær- og rabarbrasuppe. – Den må ikke være for søt, sier Heine Totland.
Både han og Kilden konserthus håper at arrangementet kan bli til en årlig tradisjon.
Les mer i Fædrelandsvennen (fjernet) (Betalt innlogging)