Kjell Fuglehaug

Publisert 27. aug 2013

Kjell Fuglehaug har vært ansatt i NRK siden 1983 ! Han kommer fra Voss, hvor han bor fremdeles, men jobber nå ved NRK i Bergen.I 1988 ble han ansatt i Underholdningsavdelingen i NRK P2 (senere P1) med ansvar for egne tittelprogram som «Kara på tur» (sammen med Håkon Brusveen), «I godt lag», «Kunden har også rett», og ikke minst «Rett Vest» som ble kåret til beste underholdningsprogram i NRK P2 i 1989. I sin tid i radioen jobbet han og som reporter og programleder for program som «Midt i trafikken», «Reiseradioen» og «Norgesglasset».   Fra 1993 har han hovedsakelig jobbet i Fjernsynsavdelingen ved NRK program Riks i Bergen, først som programleder for Da Capo fra Bergen og  som programleder for over 100 program i serien Antikviteter og Snurrepiperier.  tillegg til programlederjobben er Kjell Fuglehaug og prosjektleder for andre program og dessuten redaksjonsleder for Kultur/Underholdningsavdelingen ved NRK program Riks i Bergen.

I dag er Kjell Fuglehaug bla programleder for «Ut i naturen» i NRK.

Jeg hadde gleden, helt privat, å bli invitert i Bjørn Jensen ( Salhusvinskvetten) sitt bryllup 25.august 2012 ! Her hadde Bjørn invitert sin venn Kjell Fuglehaug til å være toastmaster og ikke minst vitseforteller ! Kjell gjorde denne kvelden helt spesiell, både for Bjørn Jensen, denne skribent og nesten 100 andre gjester i godt gammadags låvebryllup i Sunnfjord !

Hvorfor ikke bestille Kjell Fuglehaug til ditt eget arrangement ? Morsom, rutinert og særdeles proffesjonell entertainer !

Booking / kontakt: Kjell Fuglehaug direkte på  : kjell@frikk.no Tlf 92 68 72 12

Share Button
Bestill Kjell Fuglehaug!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no