Hot Pants

Publisert 8. jan 2014
Hot Pants fargebilde

Hot Pants – en kveld med disse damene swinger garantert!

Bergens første jenteband spiller igjen, og rocker som aldri før!

Hot Pants var det første rene jentebandet i Bergen og regjerte scenene i Norge på begynnelsen av 80- tallet. De spilte land og strand rundt og reiste to år på rad på sommerturneer til Nord-Norge.

Det var høy stemning og hæla i taket da jentene spilte opp til dans, og på noen av landets scener trakk de så mange at de slo publikumsrekordene til Åge Alexandersen, Jan Teigen, Unit Five, for å nevne noen. Hot Pants var også et populært innslag på landets militærforlegninger. I fullsatte kinosaler var det jubelrop og trampeklapp fra begynnelse til slutt.

Hot Pants på 80-talls plakat. Den gangen var rock seriøst: ingen smil på bandbiler!

Hot Pants på 80-talls plakat. Den gangen var rock seriøst: ingen smil på bandbiler!

Hot Pants hadde 152 spillejobber i 1982! Ii tillegg til full jobb og spilling i helgene var jentene i studio og spilte inn singel med egenprodusert musikk – rockelåten «Mariann» og balladen «The Phone Call». Jentene er i disse dager i studio for å spille inn låtene på nytt. Med nye medlemmer i bandet og noen år «på baken» har melodiene fått et litt annet uttrykk, men: definitivt åttitalls sound !!!

Hot Pants is back !!! og jentene rocker som aldri før!
Bandet teller 5 freske damer som elsker musikk og å underholde musikkglade tilhørere. De spiller en del egenproduserte låter, men i hovedsak coverlåter fra 70 tallet og frem til nå. Repertoaret er allsidig fra swing og pop til rock&roll – danseglede fra begynnelse til slutt!

Hot Pants har spilt på Madam Felle, Nøsteboden, Snikkeriet i Rosendal i tillegg til private arrangementer så som julebord, blåturer og teambuildinger.

Låvedans på Strutsefarmen
Vi tør påstå at Hot Pants er det eneste bandet i Bergen som i egen regi arrangerer konseptet «Låvedans» Dette er en meget populær happening som finner sted 2 – 3 ganger i året på Rosenlund Gård «Strutsefarmen», som ligger ved foten av Løvstakken på Krohnegården i Fyllingsdalen. Her møtes musikkglade venner og venners venner til en knallgøy kveld med Hot Pants som vertsband og gjesteband- / artister innenfor flere musikksjangre.

Hot Pants kan også kle seg tøft.

Hot Pants kan også kle seg tøft.

Bandets medlemmer :

Karin Myrtvedt – vokal, piano
Birte Larsen – trommer, vokal
Kari Sanden – bass, vokal
Lena Leganger – gitar, vokal
Beate Liland – gitar, vokal

Kontakt Hot Pants for å bestille dem til ditt arrangement:
post@frikkmusikk.no
tlf. 56 33 09 90

Share Button