Baste Bolstad

Publisert 4. mai 2014

Baste BolstadStand-up komikeren Baste Bolstad er en av de absolutte veteranene på den norske humorscenen. Han rendyrker sjangeren og fremfører standup i sin edleste form ! Med stor selvsikkerhet, presis timing og faglig tyngde erobrer han raskt publikums oppmerksomhet. Kun utstyrt med mikrofon, et allsidig repertoar og gjennomtenkte poenger sørger han alltid for latter og god stemning. Noe han også gjør ofte, enten det er som fast konferansier og komikerLatter i Oslo, eller på andre scener og arrangementer landet rundt.

De som velger å bestille Baste Bolstad som konferansier eller underholder til et arrangement, får en garantert fulltreffer på programmet. Komikeren, som er oppvokst i den lille bygda Bolstadøyri i Voss, ser både bygda og storbyen med et annet blikk enn folk flest gjør. Dette er opphav til mye moro og overraskende komikk.

Fra debuten i 1994 har han rendyrket sin småfrekke og spontane, men alltid gjennomtenkte form for humor. Baste går nemlig ikke av veien for å ta direkte kontakt med publikum og gjøre dette til en del av showet! Men mest av alt har den opprinnelig utdannede juristen har gjort selvironi til sitt varemerke. Dette har bl.a. resultert i mange sesonger som medprogramleder i P4, deltakelse i lokalrevyer og den selvskrevne forestillingen Fra Bygd Til By. Nettopp dette gjenspeiler også komikeren på scenen, et konstant harselas med kontrastene mellom nettopp utkantstrøk og storby. Men uansett hvilket tema Baste har kun ett mål for øyet – å få publikum til å ramle av stolene av latter.

Kontakt Baste Bolstad direkte til ditt arrangement her: baste@frikk.no Tlf 92 68 72 12

Frikk Musikk driver artistformidling av artister innen mange kategorier. Vi skaffer deg den artisten du ikke får tak i!

Share Button
Bestill Baste Bolstad!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no