Artisten Heine Totland var så stolt etter seieren i TV3s MasterChef at han holdt på å poppe ut av skallen, forteller han til Se og Hør.
Heine vant finalen med retten «Sprøstekt og bakt klippfisk med ertepuré, tomatskum og parmesan-chips». Han hadde ikke større ambisjoner da han ble med i konkurransen enn å «nå et stykke». Da han gikk av med seieren, måtte han klype seg i armen. Han setter seieren veldig høyt, ikke minst fordi konkurrentene i de siste par rundene – programleder Fridtjof Nilsen røk ut i nest siste runde og kickbokser Mette Solli måtte gi tapt i finalen – begge er rasende dyktige kokker.
– Jeg har fått det med meg selv, at jeg ser ganske rolig ut på TV, selv om jeg kanskje ikke føler meg sånn. Vanligvis er jeg litt bajas, både sosialt og på scenen, men på kjøkkenet går jeg inn i en slags yoga-tilstand. Jeg er i en boble når jeg lager mat, forteller Heine til Se og Hør.
Kontakt Heine Totland for et oppdrag, epost post@frikk.no
eller på telefon 92 68 72 12.