Jørn Flugs

Med Tor Endresen på Daledagane, juni 2011

Jørn Flugs har alltid stått for solid kvalitet, et band som også lager topp stemning. Startet av Jørn ”Flug” Abrahamsen i 1973, og fremdeles i dag et av Vestlandets mest populære orkestre. På Norsktoppen allerede i 1974! Kanskje mest kjent som backing band for navn som: Gro Anita Schønn, Inger Lise Rypdal, Stein Ingebrigtsen , Tor Endresen osv. osv

Som alltid består bandet av allsidige og dyktige musikere:

HADES HERDANDEZ er bandets trommeslager, også han er en dyktig vokalist!
Han kommer fra kunstnerbyen fremfor noen på Cuba – Trinidad. Før han kom til Norge i 2007 jobbet han i 7 år i Spania som profesjonell musiker

AASMUND BREKKE er bandets pianist og arrangør. Ved siden av å ha solid
musikkutdannelse har han bodd og spilt 6 år i Brasil med Brasilianske musikere, og bringer musikalsk mangfold til bandet. Jobber til daglig som kirkeorganist.

SVEIN HOPE er bassist og bandets hovedvokalist. Har sin bakgrunn fra forskjellige rocke og bluesband – en musiker med karakter og kraft!

JØRN ”FLUG” ABRAHAMSEN på el gitar er så absolutt med på å skape og forme sounden i dette bandet. Sørger for at det alltid et topp musikere i Jørn Flugs orkester!

Jørn er en dyktig og etterspurt musiker – her på en jobb han gjorde som gitarist med Tor Endresen høsten 2010

Bandet har holdt det gående siden 1973 ! Orkesteret har vært med på det meste i disse årene, og har samarbeidet med mange av landets fremste artister. Les den fascinerende ”historien om Jørn Flugs”. Varemerket for orkesteret har alltid vært gode vokalister, og i dagens besetning synger alle medlemmene!

 

Orkesteret gjør også stor lykke med sitt prosjekt ”Latin Explosion” som gjør ”A Tribute to Santana”. Her med ekstra perkusjonist / vokalist – den fantastiske Cubansk musikeren Norge Sanchez i front!

Hør noen eldre og nyere opptak med bandet på Youtube:


BOOKING:FRIKK MUSIKK AS – tlf: 56 33 09 90

Frikk Musikk AS leverer Bergens beste band

 

Her er litt om noen av de artistene Jørn Flugs har jobbet med:

Den første store artisten vi hadde gleden av å spille med 1973 - 1974 var Gro Anita Schønn, hun gikk bort så altfor tidlig, i 2001

 

Stein Ingebrigtsen jobbet med Jørn Flugs i 1976 - 1977

 

Jørn Flugs gjorde to suksessfulle sommerturneer med Inger Lise Rypdal 1979 - 80

 

Utover nittitallet jobbet Jørn Flugs med mange dyktige vokalister, og var det bandet som spilte med på byens beste danserestauarnt Banco Rotto, blandt vokalistene her var Tine og Ingeborg

 

Sammen med Frode Alnæs i 1998

 

I 2005 hadde Jørn Flugs en svært vellykket opptreden med Rune Larsen, det gjør vi gjerne igjen ! Vår pianist Geir var forøvrig kapellmester og arrangør i Lollipop, og jobber ofte alene med Rune på hans opptredener.

Våren 2006 jobbet Jørn Flugs og Tor Endresen igjen sammen. Denne gang med et konsept som har gjort stor lykke på en av byens ute scener: «A Tribute to Tom Jones» Tor ER jo Tom Jones – og Jørn Flugs bandet har det rette «trøkket» og vitaliteten som trengs i denne musikken ! Dette gjør vi også gjerne igjen !

Share Button
Nøkkelord: jørn flugs