Jørn Hoel

Publisert 10. aug 2011
Jørn Hoel

Jørn Hoel

Jørn Hoel slo gjennom i 1987 med CDen «Varme ut av is«, som inneholdt klassikere som «Ei hand å holde i» og «Har en drøm». Jørn Hoel er kjent og populær med sin følsomme og raspende vokal kombinert med fengende låter. I tillegg til at han har gitt ut en rekke soloalbum, har han også samarbeidet tett med Steinar Albrigtsen – blant annet om CD-utgivelser.

Den første CDen var «Ubarbert» som kom i 1982. Men Jørn er fortsatt svært aktiv, og kom i 2010 ut med en ny dobbelt-CD – «Sanga fra hjertet». Fedrelandvennen omtalte platen slik:

Jørn Hoel (53) har spilt inn mange av sine gamle låter på nytt i Neiden Kapell i Finnmark og i et studio i Oslo. Pluss noen nye.
Det var et smart trekk av ham. For med dette dobbeltalbumet på 23 låter gir han eldre låter fra storhetstiden i 1987 og 1988 et nytt og bedre liv. Han påfører dem et slags country/vise/folk-uttrykk som ikke frarøver sangenes opprinnelse, men han gjør dem mer organisk og levende.

Sanga for livet

De som ikke har et forhold til disse sterke låtene eller for Jørn fra før bør prøve nå. For godbiter som «Det ingen andre får», «Lov mæ», «Evig din» og «Vi skal elske i sneen» både skinner, forfører og treffer hjertet.
Det andre albumet, «Sanga for beinan», er kanskje ikke like sterkt. Her er det som vi forstår mer rytmikk og flere muligheter til å danse tango. Også her synger Jørn Hoel veldig bra og sjelfullt. Han er en av våre store visepopvokalister, spør du meg. Dette er en fyldig og veldig bra pakke.
TIRSDAG 4. JANUAR 2011, FEDRELANDSVENNEN. 5 på terningen!

 

Les omtale i Østlandets Blad,


Bestill Jørn Hoel for ditt arrangement her : booking / kontakt : post@frikkmusikk.no Tlf 92 68 72 12

 

Share Button
Bestill Jørn Hoel!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no