Gunnar Andersen

Publisert 28. mai 2017

logo-gunnar-3-busserulls-komprimertBli med Gunnar Andersen og Busserulls Jubalon Orkester i deres politisk ukorrekte univers hvor de presenterer kjente sanger fra 3 Busserulls karriere. Nå i en friskere og mer rocka utgave. Alt servert med bøttevis av sjølironi!
– Endelig fikk jeg spille i band igjen, sier Gunnar Andersen med fartstid i 3 Busserulls siden 1978!

De siste årene har vært fantastiske – Jubileumsforestillingen «Lått og Løye i 40 år», spilt i kulturhus, ble en kjempesuksess. Det ga mersmak å turnere med forestillingens musikere, som har vært med Busserulls siden 80-tallet på turneer og plateinnspillinger. Platen, Jubalon, var den første samlingen av Busserulls Beste, og kom ut i 1989.

I by og bygd trekker de fulle hus og skaper latter og hallelujastemning, med fornøyde publikummere og arrangører. Og ikke minst, et ungt publikum, som er med fra første strofe; ”Halleluja alle sammen…”.

Kontakt Gunnar Andersen på gunnar@frikk.no

busserulls-jubalon-bilde3busserulls-jubalon-bilde4

 

3 Busserulls er en av våre mest rutinerte underholdningsgrupper.
Med selvironi og glimt i øyet skaper ”Norges eldste boyband” begeistring, om de trør til med stand-up og revyinnslag eller drar til med publikumsslagere som St. Pauli Blues, Øl, øl og mere øl, Plukka plommer i Hardanger, 16 da’r på plattform eller Dei saliges kvarter.

Med sin visuelle form og lange erfaring tilpasser de seg alle formater – fra revyshow til større musikkfestivaler. 3 Busserulls platedebuterte i 1977. Til sammen kan de skilte med 15 LP/CD. 3 Busserulls er kultur! Et kulturfenomen utsprunget fra bygdemiljø og vekkelsesmøter. Fra sjømannstradisjon til oljeplattform.
Fra utkanten – både geografisk og kulturelt!

Humor og ramsalt samtidskommentar, om det handler om kystkultur eller dobbeltmoral. Busserulls Jubalon Orkester er originalbandet som turnerte og spilte på plater siden 80-tallet: Alexander Flotve (gitar), Jostein Hustveit (trommer), Inge Enoksen (keybord), Inge Johnsen (bass).

I forbindelse med at plateselskapet Universal Music ga ut en dobbel CD med tittel: ”kan du huska… 3 Busserulls 47 beste”, skrev Bård Ose (NRK) i en medfølgende biografi:

«Det er noe uimotståelig smittende ved platene til 3 Busserulls. Noe befriende uhøytidelig som gjør at alle – selv den verste surpomp eller fanatiske avholdsmann – er nødt til å komme i godt humør. Hver tilhenger har sin egen teori om hva grunnen kan være, og her er min:
3 Busserulls vet at hele poenget er å glede folk

Bestill Gunnar Andersen til ditt arrangement:
Booking / kontakt : gunnar@frikk.no tlf 92 68 72 12

Share Button
Nøkkelord: Gunnar andersen
Bestill Gunnar Andersen!

OBS: Alle felt merket med * må fylles ut!
Navnet ditt *

E-post *

Telefon *

Emne *

Melding *

Frikk Musikk

Tlf. 92 68 72 12 – epost post@frikk.no